torsdag 16 februari 2017

Vägen till stickhelgen

Fullbokat sedan länge och det närmar sig.
Några har varit med förr, andra inte, så här kommer lite info:
Det kan vara trevligt att ha med sig sockor eller inneskor. Sänglinne och handdukar ingår i rummet. Alkohol får man ta med om man vill ha till maten. 
I närheten finns både Jotos (Vrigstads Hemköp) och CircleK om man behöver köpa en godisbit. Erikshjälpen brukar få lite besök och där har fyndats både stickväskor, garner, inneskor och finblusar av stickhelgsbesökare.

Vägbeskrivning:
Vrigstad är väldigt litet. Antingen kommer man från Jönköpings-, Växjö- eller Sävsjöhållet. Vägarna möts mitt i Vrigstad centrum.
De som kommer från Växjö- och Sävsjöhållen kör in i Vrigstad mot Jönköping och håller utkik efter CircleK på höger sida mitt i byn.
De från Jönköping håller utkik efter CircleK på vänster sida mitt i byn.
Mitt emot CircleK går Tegnérvägen in, mellan två antikhandlare. Ca 200 meter in på Tegnérvägen, på höger sida, ser ni IM-gården genom en allé. Där är det!


söndag 5 februari 2017

Skarpnäbben -årets första

Jag har många stickningar på gång. Det gör mig inget. Jag vill sticka på det som är kul. Men att ha 4 koftor nästan klara, bara ärmar som fattas, det är nästan dumt. Så jag kämpar med tråkig ärmstickning  mellan roligheterna. Denna Skarpnäbben var rolig att sticka! Jag använde Zenta från Permin och stickor 3 hela vägen. Jag gjorde lite annorlunda kulle för jag tyckte den blev för låg och rund när jag stickade efter mönstret.